Co je u nás v Aiře nového?

Ani současná společenská situace nám nezabrání realizovat nové a zajímavé projekty, neboť je třeba neustálý rozvoj - jak náš vlastní, tak ten pro klienty. Podívejte se, na čem právě pracujeme!
Novinky v Aiře

Říká se (a ne nadarmo!), že práce šlechtí člověka. Proto se i my snažíme neustále rozvíjet a věnujeme se dalším a dalším projektům. A na čem pracujeme nově aktuálně? Čtěte dále!

Nově podporujeme web distributora energií EG.D

EG.D logoSpolečnost EG.D (zkratka z angl. Electricity and Gas Distribution) je součástí skupiny E.ON v ČR. Provozuje a vlastní elektrickou distribuční soustavu v jižních Čechách a na Moravě a také plynovou distribuční soustavu na jihu Čech. 

Webu, který je postaven na Drupalu 8, zajišťujeme kompletní správu a pravidelnou podporu, v rámci rozvoje zapracováváme nové projekty a v neposlední řadě vyvíjíme maximální součinnost s klientovými požadavky. Tato spolupráce nás velmi těší a je pro nás příjemnou výzvou.

Redesign webu Lepší péče pro klienta BBraun Medical

BBraun Medical logoV současné době je, více nežli dřív, důležité elektronické setkávání lékařů s pacienty, a medicínské weby tak rychle nabývají na významu. Toho je si dobře vědom i náš klient BBraun Medical, jenž patří k největším výrobcům zdravotnických produktů na světě a na celosvětovém trhu působí již 175 let. 

Klient se zabývá realizací projektu, jehož součástí je provoz osvětového webu Lepsipece.cz, na němž návštěvníci naleznou informace k nejrůznějším onemocněním a zdravotním problémům, rozhovory s lékaři, poradnu, zkušenosti pacientů aj. Klientovi jsme již v minulosti pomáhali s rozvojem a redesignem online magazínu Braunoviny.cz (kterému mimochodem stále zajišťujeme správu) a vzhledem ke klientově spokojenosti jsme si vzali do parády i Lepší péči, kterou stavíme zcela od začátku, s novou grafikou na Drupalu. Těšte se na výsledek! 

Rozjíždíme Instagram pro BMI BRAMAC

BMI BRAMAC logoSpolečnost BMI BRAMAC je známým rakouským výrobcem střešních systémů, včetně střešních doplňků a komponentů. Její česká odnož, resp. dceřiná společnost BRAMAC spol. s r.o., je našim dlouhodobým klientem, pro nějž už nějakou tu dobu zajišťujeme SEO správu webu Bramac.cz

K té posléze přibyla i správa programátorská a díky příjemné a bezproblémové spolupráci u nás klient na podzim roku 2020 poptal také tvorbu a správu profilu na Facebooku. Už po pouhých třech měsících provozu byl jeho přínos profilu, především díky vytvořené jednotné strategii, natolik významný, že jej v lednu tohoto roku doplnil i profil na platformě Instagram, kterou si klient pro rozšíření působnosti na sociálních sítích zvolil.

Rozjíždíme Facebook pro HÜPPE

Hueppe logoHÜPPE – původně ryze německý, dnes již mezinárodně působící, podnik zabývající se výrobou především sprchových koutů, sprchových vaniček a různého koupelnového příslušenství. 

Klient moc dobře ví, jak velký vliv na rozvoj podnikání a budování brandu mají v současné době sociální sítě. Proto neváhal a obrátil se na nás s prosbou o založení a správu facebookového profilu. A na tom pilně pracujeme, úplně od píky. Podívejte se sami, jak si vedeme!

Finišujeme web pro VZLÚ

VZLÚ logoVZLÚ neboli Výzkumný a zkušební letecký ústav, a.s. je národním centrem pro výzkum, vývoj a testování v letectví a kosmonautice sídlícím v Praze. Zabývá se různými multidisciplinárními obory a svou činností přispívá k pokroku leteckého průmyslu, obrany a bezpečnosti, energetiky, pozemní dopravy aj.

Klient k nám přišel s custom systémem, který bohužel jeho realizátor přestal vyvíjet. Možných řešení jsme klientovi nabídli hned několik, přičemž závěrečná volba padla na redakční systém WordPress. Věnujeme se především grafice webu, kterou si klient přál vyčistit a o něco „zeštíhlit“. 
 

Vylepšete svůj Outsourcing IT

napište nám

Související články: 

Originální hospodské brambůrky na sociálních sítích

Originální hospodské brambůrky
Sociální sítě představují efektivní způsob, jak rozvíjet podnikání. Přesvědčte se sami!

Postavili jsme nový web na WordPressu – Icopal.cz

Reference Icopal
Spustili jste v minulosti několik webů, ale nyní byste preferovali jednotné řešení?

Přidat komentář