Jak napojit agenturu do Zboží.cz

Jednoduchý a rychlý fotonávod ve čtyřech krocích.
Jak napojit agenturu do Zboží.cz

Ač zbožovému vyhledávači Zboží.cz patří v našich podmínkách druhá pozice (první příčku nezaujímá nikdo jiný než Heuréka), jeho potenciál je nepopiratelný. V následujících řádcích vám přinášíme jednoduchý fotonávod, jak do Zboží.cz jednoduše napojíte svou agenturu.

Administraci Zboží.cz naleznete pod adresou https://admin.zbozi.cz. Používá se pro správu produktových feedů, pro služby Seznamu. Přístup k tomuto účtu napojíte přes Klientskou zónu Seznam. Do té se dostanete z administrace Zboží.cz i Skliku. Odkazy se nacházejí vpravo nahoře.

Seznam klientů v Skliku

V Klientské zóně spravujete všechny platby pro služby Seznamu. Je zde sdílená Peněženka pro Sklik, Zboží.cz a Firmy.cz. Dále zde můžete nastavit přístupy do administrace Zboží.cz:

1. krok

V levém panelu přejděte na „Nastavení“ / „Účty s přístupem k mému účtu“ 

2. krok

Vpravo klikněte na tlačítko „Nabídnout přístup“ 

3. krok

Otevře se vám okno s nabídnutím přístupu. Vyplníte účet, kterému chcete vytvořit přístup. Vyplníte tedy adwords@aira.cz a dále zadáte službu, to bude Zboží.cz (přístup ke Klientské zóně se používá k předání přístupu k fakturacím). Úroveň práv vyberete podle domluvy většinou chceme úroveň Správce. 


 

4. krok

Kliknete na „Nabídnout přístup“ a vše je hotovo. Teď nás jen informujte, abychom pozvánku přijali.

 

Druhá možnost je, že vám pozvánku pošleme my a vy ji přijmete. Pro přijetí stačí najet v klientské zóně na „Nastavení“ / „Účty s přístupem k mému“ a zde uvidíte žádost, kterou potvrdíte.

Ve stejné nabídce můžete i účet odpojit, pokud to budete potřebovat.

Chcete zdarma PPC Audit?

napište nám

Přidat komentář