Máme vlastní dvorek, gril a vychytané recepty

Nuda v Aiře nehrozí.

Taky během slunečných letních dnů smutně pokukujete ven z okna rozpálené kanceláře? Nejraději byste vyrazili k vodě anebo na pořádnou letní grilovačku plnou dobrého jídla a pití, skvělé společnosti a nikdy nekončící zábavy? Pokud jste odpověděli ano, máte dvě možnosti. Počkat si na konec pracovní doby anebo se přidat do Aira týmu. Od minulého roku totiž během letních měsíců organizujeme pravidelné grilovačky. A to přímo na našem vlastním dvorku u kanceláře.

Místa i počasí je potřeba využít

K našim kancelářím na Praze 2 náleží také vnitřní dvorek, který byl do minulého roku prakticky nevyužitý. Sem tam se na něm objevovali nikotinoví závisláci, po zbytek dne a především léta ale zel prázdnotou. Co s tím? Hlavu si lámalo vedení i naše holky z kanceláře. A pak přišel ten spásný nápad – pořídíme si gril a dvorek využijeme k pořádání pohodových grilovaček. Slovo dalo slovo a my už si do kanceláře nesli zbrusu nového společníka.

img_20190424_173024.jpg

Tematické grilovačky

Z pořízení nového grilu jsme byli nadšení a první akce na sebe nenechala dlouho čekat. Na dvorek jsme během dne postupně vynesli naložené maso, klobásky, ale i dobré pití, spoustu čerstvé zeleniny, sýry k ugrilování a další nezbytnosti, které nesmí na pořádné grilovačce chybět. Zpočátku jsme grilovali kde co – od hamburgerů, přes fláky masa, až po zeleninové karbanátky. Později jsme se domluvili na tematických akcích, během kterých grilujeme vždy skupinu konkrétních pochutin. Na jedné z předešlých grilovaček jsme si pochutnávali na skvělých steacích, posledně jsme grilovali klobásky.

img_20190424_172029.jpg

Zábava, která jen tak nekončí

img_20190424_182207.jpg

Grilujeme tak dlouho, dokud nám to počasí dovolí. V pozdních večerních hodinách se zábava přesouvá zpátky do kanceláří, kde degustujeme, debatujeme a sdílíme zážitky, které nás během dne potkali. Jsme vlastně taková jedna velká rodina, která se neustále rozšiřuje o nové členy z Prahy, ale i dalších koutů Česka i zahraničí. Chcete se k nám přidat? Zkoukněte nabídku volných pozic anebo nám jednoduše pošlete životopis a my už se o všechno ostatní postaráme. A kdo ví, třeba se společně potkáme na další Aira grilovačce :-).

CHCI BÝT SOUČÁSTÍ GRILl BANDU

napište nám

Související články: 

Jak poznat důvěryhodného parťáka pro SEO?

SEO
Ať se nám to líbí anebo ne, internet je dnes nedílnou součástí moderního podnikání.

Přidat komentář