Spustili jsme nový web na WordPressu - Rudan.cz

Pro výhradního zástupce řady výrobců podlahových krytin operujícího v zemích střední a východní Evropy, společnost Rudan, jsme spustili nový moderní a designový web na WordPressu, jenž společnosti slouží jako firemní vizitka.
Rudan.cz

Rudan.cz – společnost založená již v roce 1989, která působí jako výhradní zástupce řady výrobců podlahových krytin na několika trzích střední a východní Evropy. Značky, jež společnost zastupuje, patří ke špičkám ve svých oborech, a proto je schopna nabízet zboží té nejvyšší kvality, při současném zachování velice zajímavého poměru ceny a kvality. Navíc se vyznačuje vynikající úrovní servisu a krátkými dodacími lhůtami.

Společnost Rudan operuje v rámci segmentu B2B. Obchoduje tedy s jinými firmami, kdy k navazování kontaktů často dochází skrze webové prostředí. Právě z toho důvodu potřebovala transformovat původní starý a neresponzivní web do moderní, reprezentativní a zároveň jednoduché podoby. A s tímto požadavkem se společnost obrátila na nás. Cílem celého projektu bylo vytvořit jakousi „firemní webovou vizitku“, jež by usnadnila navazování vztahů s potenciálními obchodními partnery.

Jako řešení byl zvolen jednoduchý design ve skandinávském stylu, jenž mimo jiné reflektuje současný trend minimalismu. Web tak působí velice čistě a přirozeně, přičemž obsahuje veškeré podstatné informace. Nic tak nebrání dalšímu růstu byznysu klienta.

Na snímcích níže se můžete podívat, jak naše transformace dopadla. V případě, že se vám zalíbí, směle kontaktujte naše odborníky, kteří najdou to správné řešení i pro vás, neboť mají zkušenosti s tvorbou webů z nejrůznějších oblastí. Přečtěte si, jak jsme třeba:

Rudan.cz - původní řešení home page

Obr. 1 Původní řešení home page

Rudan.cz - nové řešení home page

Obr. 2 Nové řešení home page

Rudan.cz - stránka nabídka, původní řešení

Obr. 3 Původní řešení stránky „Nabídka“

Rudan.cz - stránka nabídka, nové řešení

Obr. 4 Nové řešení stránky „Nabídka“

stavíme a rozvíjíme weby

napište nám

Přidat komentář