Spustili jsme web naší oblíbené restaurace Pod Vyšehradem

Restaurace Pod Vyšehradem – pokud jste někdy jeli kolem a viděli venku rozjařenou partu baštící spoustu dobrot, tak jsme to byli nejspíš my, neboť právě zde nás obvykle v době oběda najdete. A za to, jak hezky se tady o nás starají, rozhodli jsme se přijmout klientovu nabídku na modernizaci webu.
Restaurace Pod Vyšehradem - reference | Aira GROUP

Restaurace Pod Vyšehradem se nachází – jak již název samotný napovídá – nedaleko slavné a známé pevnosti Vyšehrad, což z ní činí skvělou volbu k občerstvení se před výletem. Restaurace nabízí především českou domácí kuchyni založenou na tradičních recepturách a připravenou z vysoce kvalitních surovin.

Klient se na nás obrátil s žádostí o určitou modernizaci webu. Původní řešení bylo zastaralé s custom neresponzivním designem a celkový vzhled webu se podobal spíše chabým pokusům v Malování (viz obr. 1). Rovněž chyběla jakákoliv struktura pro informace poskytované o podniku. Vlivem těchto faktorů restaurace nedokázala naplno využít svůj potenciál, což je – vzhledem k ostré konkurenci v oblasti restauračních zařízení – naprosto zásadní.
 

Restaurace pod Vyšehradem - původní řešení webu | Aira GROUP

Obr. 1 Původní řešení

Nyní klient disponuje daleko přívětivějším řešením v podobě nejrozšířenějšího redakčního systému WordPress, s jehož implementací mu pomohli naši šikovní programátoři. Došlo jednak k rozsáhlému redesignu webu, kdy hlavní roli sehrála snaha o čisté a minimalistické řešení, a jednak k tvorbě přehledné struktury informací, v nichž se budou stávající i potenciální zákazníci snadno orientovat. A jak se nám to povedlo? Prohlédněte si řešení „po“!

Restaurace pod Vyšehradem - galerie | Aira GROUP

Obr. 2 Výsledné řešení I.

Restaurace Pod Vyšehradem - menu | Aira GROUP

Obr.3 Výsledné řešení II.

stavíme a rozvíjíme weby

napište nám

Související články: 

Nejpoužívanější redakční systémy pro webové stránky

Nejpoužívanější redakční systémy - WordPress, Joomla, Drupal
Hledáte-li pro správu obsahu svého webu flexibilní řešení, určitě se poohlédněte po některém z open-

Postavili jsme nový web na WordPressu – Icopal.cz

Reference Icopal
Spustili jste v minulosti několik webů, ale nyní byste preferovali jednotné řešení?

Spustili jsme nový web na WordPressu - Rudan.cz

Rudan.cz
Pro výhradního zástupce řady výrobců podlahových krytin operujícího v zemích střední a východní Evro

Přidat komentář