Aira média mají svůj web: 6 online magazínů na jedné vizitce

Naše média se dočkala svého vlastního zastřešujícího webu. Každý se z něj jednoduše dozví, s čím se na nás může obrátit a co od nás může očekávat.
Aira média

Představte si, že máte šest parádních online magazínů, vydáváte na nich celkem plus mínus 15 článků denně… Ale nemají žádnou jednotnou vizitku! Ostuda, chtělo by se říct. Pustili jsme se do nápravy, abychom svou mediální skupinu snáz komunikovali směrem k potenciálním klientům. 

Samochvála smrdí, ale…

Nechceme se příliš kasat a s nosy nahoru říkat, že se nám tenhle web postavený na Wordpressu povedl. Ale samozřejmě si myslíme, že nás bude důstojně reprezentovat, jinak bychom ho do éteru vůbec nepustili.

Na jednom místě potenciální (ale klidně i stávající) klienti zjistí to nejdůležitější o našich magazínech i o souvisejících službách, které nabízíme. Patří k nim copywriting a redakční služby, komunikace a PR, SEO služby, reklama na médiích, fullbranding, tvorba bannerů, grafika… Naše výhoda tkví v tom, že vytvořené kousky máme hned kam vyvěsit.

Mediální rodina jaksepatří

Pro ty, kteří nás ještě příliš neznají, bychom asi měli připomenout, jaké magazíny máme pod palcem. Jde o magazín pro ženy, o bydlení, o cestování a tři další o všem kolem internetu, aplikací a výpočetní techniky, pro laiky i osvícenější (CDR.cz, Diit.cz a PCporadenstvi.cz). Každý z těchto magazínů má dneska už velice slušné publikum.

Jednoduše a přehledně

Web, který představuje všechny naše magazíny na jednom místě, tvoří přehledné landing pages, přes něž se potenciální klient dostane k těm informacím, které potřebuje. Věříme, že i vám se to bude hodit.

chci publikovat na magazínech

napište nám

Související články: 

Co je u nás v Aiře nového?

Novinky v Aiře
Ani současná společenská situace nám nezabrání realizovat nové a zajímavé projekty, neboť je třeba n

Cestovinky mají milión!

Meloun
V pořadí pátý z online magazínů naší mediální skupiny překročil milionovou roční návštěvnost.

Přidat komentář