Jak na úspěšný virál? Zparodujte Hitlera

Už jste určitě nějakou viděli. Parodií na film Pád třetí říše je totiž několik desítek. Podívejte se na ty nejlepší z nich a rozlučte se s kreativitou – na webu se nejlépe šíří kopie kopií.
Jak na úspěšný virál?

Je to smutné, ale je to tak. Hitler má naobyčejný virální potenciál.

Hitler řeší volbu prezidenta, Hitler chce jít na cheesburger, Hitler má den před maturitou. Snad každá významnější společenská událost nebo virálně se šířící video má svoji alternativu s Hitlerem v hlavní roli. 

Hitler se vyjádřil i k tomu, když Českem zněly „Patnáctiny“ dívčí kapely LuŠteLa

…a nemohl mlčet ani v situaci, kdy zemřel Michael Jackson, který měl vystupovat na jeho narozeninové oslavě.

 

Ovšem nezůstal jen u komentování popkultury a vyjádřil se i k významným událostem v Česku. Během prezidentské kampaně se pozastavil nad kandidaturou Vladimíra Franze,…

…zajímal se o kauzu plzeňské právnické fakulty

…a když mu Kalousek snížil rozpočet na psací potřeby, odjel do Jižní Ameriky, aby si tam nějaké obstaral.

Dlouholetý ministr financí Miroslav Kalousek byl ostatně velmi častým tématem při Hitlerových jednáních. Při tomto se např. Hitler dozvěděl, že Kalousek dostal cenu za nejlepšího ministra financí.

Lidštější stránku Adolfa poodhalují videa, která zachycují Hitlera při řešení každodenních problémů. Vůdce třetí říše sebojí maturity,…

…je zklamaný z prohry svého oblíbeného fotbalového týmu,…

…dozvídá se, že nový iPad nepodporuje multitasking…

…a zjišťuje, že dostal BAN na Xbox Live.

S tímhle úspěšným formátem virálních videí už je ale konec. Hitler se zařekl, že už další legrační videa dělat nebude. Takže pá, třetí říše!

 

Přidat komentář