Postavili jsme nový web ICTIMT 2021

Pro Fakultu strojní ČVUT jsme spustili nový web sloužící jako pozvánka i prezentace určité konference. Pokud chcete vědět víc, čtěte dále!
Nový web ICtIMT | AIRA Group

Pro našeho významného klienta, Fakultu strojní ČVUT, jsme spustili v pořadí již druhou microsite, jež slouží jako pozvánka na určitou konferenci. První microsite hsm2019.cz se týkala mezinárodní konference High Speed Machining, v tomto případě se jedná o mezinárodní konferenci nesoucí název International Conference on Thermal Issues in Machine Tools (ictimt2021.cz) pořádanou ve dnech 19.-21.4. 2021 v Praze, přičemž bude probíhat teprve její 2. ročník. Tato konference je zaměřena na tepelné aspekty obráběcích strojů, formování strojů (včetně tech hybridních) a průmyslových 3D tiskáren a na další související témata.

Stejně jako konference High Speed Machining, je i tato pořádána pod záštitou Mezinárodní akademie výrobní techniky CIRP. Na webu návštěvníci naleznou veškeré podstatné informace o konferenci (důležité termíny, témata a program konference, seznam účastníků atp.) a rovněž se skrze něj mohou prostřednictvím jednoduchého formuláře rovnou registrovat.


K tvorbě této microsite jsme využili redakční systém WordPress, jenž se jevil jako nejvhodnější varianta. Díky němu jsme dokázali vytvořit moderní, funkční a současně minimalistické řešení, jež je v současnosti velkým trendem.

Zaujal vás tento projekt? Více se o něm dozvíte v podrobnější referenci na našem hlavním webu.

stavíme a rozvíjíme weby

napište nám

Související články: 

Spustili jsme nový web na WordPressu - Rudan.cz

Rudan.cz
Pro výhradního zástupce řady výrobců podlahových krytin operujícího v zemích střední a východní Evro

Spustili jsme web naší oblíbené restaurace Pod Vyšehradem

Restaurace Pod Vyšehradem - reference | Aira GROUP
Restaurace Pod Vyšehradem – pokud jste někdy jeli kolem a viděli venku rozjařenou partu baštící spou

Postavili jsme nový web na WordPressu – Icopal.cz

Reference Icopal
Spustili jste v minulosti několik webů, ale nyní byste preferovali jednotné řešení?

Přidat komentář