Kapitánská RUM party ve velkém stylu

Tentokrát ale nešlo jen o obyčejné nacpávání břich lahodnými dobrotami, nýbrž o sofistikovanou party, která se nesla v karibském stylu. Vstupenkou byla dobrá nálada, pirátský outfit a hlavně chuť na rum.
AIRA Karibská párty a Captain Morgan

Welcome drink, grilované speciality a fantastické dipy

welcome_drinky.jpg

Welcome drinky na AIRA Karibské rum párty
Aira.cz

Jak už to v Aiře bývá, žádná party se tady neobejde bez dobrého jídla a pití. Na všechny zúčastněné čekal welcome drink, který rozvázal jazyky a rozproudil konverzaci. Holky pod vedením naší zkušené HR specialistky Romči nachystaly maso na gril, klobásky, přílohy a fantastické dipy, po kterých se jenom zaprášilo. Nejvíc nás uchvátil dip z čerstvého česneku, který byl obzvláště delikatesní.

aira_party.jpg

AIRA Karibská párty
Aira.cz

Nechyběly samozřejmě ani sýry nebo hromady zeleniny pro ty, kdo masu příliš neholdují. A když už jsme u toho masa, nesmíme vynechat zmínku o našem „grillmasteroviPéťovi, který opět udával tempo grilování a jako vždy to zvládal s naprostou bravurou a elegancí.

Živá hudba i Leonard Cohen

svata_a_pavel.jpg

Sváťa a Pavel hrjají na AIRA Karibské rum párty
Aira.cz

Značnou část Aira party doprovázelo kytarové duo Sváťa a Pavel. Nechyběly moderní hity ani staré a tolik známé letní vypalovačky. Dokonce jsme si zapěli i tesklivou Hallelujah od Leonarda Cohena. Když už doba notně pokročila, nechali jsme hudbu na reproduktorech a oddávali se nejrůznějším konverzačním tématům. Kromě stávajících zaměstnanců se party zúčastnili i bývalí členové s rodinami. O zábavu tak rozhodně nebylo nouze. Konverzace plynula přirozeně a náš dvorek opět ožil zábavou do pozdních nočních hodin. Kromě bývalých Aira členů se k nám připojil taky Dominik – nová posila našeho programátorského týmu, který mezi nás skvěle zapadl. Karibskou party jsme zakončili vzpomínkovými fotografiemi s celou řadou pirátských rekvizit.

Chci s vámi pařit

napište nám