Dycky Aira! Máme rádi zvířata, filmy, poker i pizzu

Možná si říkáte, jak spolu můžou vycházet programátoři, markeťáci, IT technici či redaktoři – zkrátka lidé s naprosto odlišným zaměřením, dovednostmi a zkušenostmi.
Dycky Aira! Máme rádi zvířata, filmy, poker i pizzu

Odpověď není jednoduchá. To, co nás spojuje, je esprit Airy – místa, kde není o zábavu a netradiční akce nouze. Jak to u nás vlastně vypadá?

Kancelář na dobré adrese

Naši kancelář najdete v ulici Vratislavova, kousek od tramvajové zastávky a Náplavky. Jedno patro je vyčleněné „holkám z kanceláře“, další našim šikovným programátorům a poslední online markeťákům, obchodníkům, copywriterům, SEO specialistům a PPCčkařům. Když nás dostihne hlad, zamíříme na vyhlášené burgery k Šemíkovi nebo do protějšího „Grandu“, jak familiárně říkáme poctivé domácí kuchyni zdejšího odborného učiliště (na kterém dřív shodou okolností učila babička jedné z našich copywriterek). Daleko to nemáme ani na kafe. Komu nechutná to v kanceláři, může si skočit do jedné z kaváren v okolí.

Pořádáme (ne)plánované akce

Během roku pořádáme oblíbenou třídenní akci s krycím názvem Aira voda“, která se každoročně těší hojné účasti. Nechybí ani tematicky zaměřené party (například ty s vánoční nebo halloweenskou tematikou) nebo tzv. cestovatelské odpoledne, spočívající v poutavém vyprávění kolegů, kteří se právě vrátili z dalekých cest. Prostřednictvím vyprávění, videí a fotografií jsme se již vydali do Jižní Afriky, Finska a naposledy jsme zakotvili v Japonsku. Vzájemně si připravujeme chutné snídaně, a když to počasí dovolí, pořádáme na našem dvorku letní Aira grilovačky. Na podzim se všichni společně vydáváme na Vyšehrad do krásného parku, kam si objednáme velkou hromadu pizzy a hrajeme pétanque, kriket, fotbal anebo si jen tak házíme s frisbee.

Nezanedbáváme ani sport

Přes ulici máme jedno poklidné fitness centrum, kam chodíme hrát stolní tenis a protáhnout si tělo ztuhlé sezením za počítačem. Dříve jsme často chodili hrát fotbal. Současná situace se má ale tak, že dáváme dohromady další „all stars team“, který porazí každého soupeře. A nezapomínáme ani na duševní rozvoj a činnosti, mezi které patří nepochybně mafiánské sezení pokerových nadšenců anebo milovníků hry Counter-Strike, ve které jsou naši programátoři vážně dobří! I milovníci deskovek si u nás přijdou na své. V naší sbírce nechybí Osadníci z Katanu ani nesmrtelné Člověče. K tomu všemu jsme taky dog friendly. Jo a čas od času pracujeme… Ještě pořád se musíte ptát, jaké je to nejlepší místo pro práci a dobrou společnost? DYCKY AIRA!

CHci k vám

tak napiš nám

Přidat komentář