Aira snídaně v režii markeťáckého týmu

Naše historicky #1 firemní snídaně. Byla úžasná.

Že snídaně je základ dne? O tom náš tým moc dobře ví. Už dlouho jsme přemýšleli, jak běžný život v Aiře ještě více zpříjemnit a dospěli jsme k názoru, že s plným břichem lahodných dobrot se přeci jen pracuje o něco lépe. To, že pořádáme pravidelné i nárazové odpolední akce, mezi kterými nechybí koncerty oblíbených kapel, grilovačky na našem dvorku, fotbal anebo posezení u piva, už asi víte. Taková Aira snídaně pro nás ale byla něco docela jiného.

Pánové, klobouk dolů a lžičky do ruky

Úkolu se jako první se ctí sobě vlastní zhostil náš markeťácký tým sídlící v posledním patře přím pod střechou. Náš Pavel – coby web content specialist, se jako vždycky vytáhnul a připravil božské banánové muffiny s čokoládou. Švexa alias Honza Copywriterů pro změnu nachystal cheesecake s borůvkami, po kterých se jenom zaprášilo. A nakonec náš superobchodník Petr dokoupil zbytek surovin, nad kterými zaplesalo nejedno srdce zkušeného (a hladového) kolegy.

Sladké a slané pokušení

A co všechno se nakonec na stolech mezi klávesnicemi a počítači objevilo? Málo toho rozhodně nebylo. Kromě pečených zákusků jsme si mohli pochutnat na jogurtech s müsli a čerstvými jahodami, Tom naši snídani obohatil o luxusní belgické vafle, které si dovezl z toulek po světě. Nechyběla samozřejmě ani čerstvě vymačkaná šťáva z ovoce a voňavá káva z našeho kávovaru, který využívají ostatní z dolních pater jako záminku k tomu, aby se k nám zastavili a prohodili pár slov. Kdo měl chuť spíše na něco slaného, mohl si pochutnat na párcích s hořčicí a kečupem nebo chlebíku s pomazánkou a křupavou zeleninou.

S plným břichem se požadavky klientů odbavují jedna radost

Naše historicky první, ale rozhodně ne poslední Aira snídaně se vyvedla na výbornou. Nový pracovní den jsme tak započali s plnými břichy a spoustou kreativních nápadů, kterými dennodenně oslňujeme naše klienty. Ale pozor! Naše snídaňová štace ještě ani zdaleka nekončí. Na další akci se o přípravu lahodných dobrot postarají naši zkušení programátoři a já už teď tak nějak vnitřně tuším, že to opět bude stát za to.

Chci s vámi pracovat

napište nám

Přidat komentář