Server CDR vstal z mrtvých

Po dvouleté odmlce jsme znovu spustili server CDR, portál zajímavostí a novinek z IT! Web má nový design, novou redakci a dlouhou historii. Na rozdíl od svého dvojvaječného dvojčete Diit, které se zaměřuje na důkladné, podrobné a odborné testování, bude nové CDR spíš tribunou zajímavostí, novinek, rozhovorů a recenzí. Bude přinášet aktuality ze světa internetu, IT technologií, ale třeba i počítačových her.
CDR server vstal z mrtvých

Server CDR (CD-R Server) staví na historických základech z roku 1998, kdy byl poprvé spuštěn. Tenkrát se specializoval na zpravodajství a témata z oblasti vypalování dat na CD, posléze i DVD a HD-DVD/Blu-ray disky. Dlouhou dobu se se řadil mezi přední světové servery s asi nejpodrobnějším informováním z této oblasti.

V roce 2010 se CDR přerodilo v nový Deep in IT, úspěšný zpravodajský IT portál. 1. dubna 2012, dva roky poté, se CDR vrací pod dvou starou značkou do světa. Oba weby – CDR i Diit – se budou nadále doplňovat. Diit si zachová svou profesní a odbornou úroveň a bude ve svém obsahu spíše technicko-firemní. CDR se zatím bude více zaměřovat na hi-tech novinky a zajímavosti, na uživatelsko-spotřební tematiku.

Přidat komentář