Spustili jsme microsite s nabídkou PPC auditu zdarma

Chcete zvýšit povědomí o svých produktech či službách prostřednictvím PPC kampaní, ale výsledky se stále nedostavují? Níže se dozvíte, jak tento problém odstranit a na koho se při jeho řešení obrátit, abyste z kampaní vytěžili maximum.
PPC audit

Dobře spravované PPC kampaně zvyšují povědomí o vašich produktech či službách, cíleným způsobem oslovují potenciální zákazníky a přinášejí vám zisk. Je to váš případ? Chcete vědět, jak jsou na tom vaše PPC kampaně? Řekneme vám, jak si v této oblasti online marketingu skutečně stojíte, protože se opíráme o reálná data. 

Spustili jsme microsite s nabídkou PPC auditu zdarma. Microsite má přehlednou strukturu, která soustřeďuje pozornost na jeho hlavní téma: proč je PPC audit důležitý a proč si ho vybrat od nás. Důležitou součástí jeho obsahu jsou proto také reference na klienty, jimž jsme pomohli zvýšit výkonnost jejich PPC kampaní. 

Po vyplnění požadovaných údajů v jednoduchém formuláři dostanete do 14 dnů profesionální posudek, ve kterém vám ukážeme, kde jsou případné nedostatky vašich placených kampaní, zda například využíváte všechny nástroje, které umožňují zvýšit výkonnost  vaší reklamy a zda máte správně nastavené měření cílů.

Vybrali jsme z našeho blogu nejzajímavější články o PPC reklamě. Vyvracejí některé nesprávné představy o této oblasti online marketingu, ukazují, proč je dobré investovat do specialisty na PPC a jak záleží nejen na dobře napsaném inzerátu, ale také na cílové stránce, na kterou chcete svého zákazníka přivést.

Vylepšete PPC kampaně

napište nám

Související články: 

Průzkum chování uživatelů v Google SERPu

Google Search
Nový průzkum chování uživatelů a jejich interakce s různými prvky v Google SERPu (Search Engine Resu

Přidat komentář