Firemní a business propagační focení umíme a baví nás to

Podívejte se na pár projektů, kde jsme zapojili do práce náš profesionální foto tým.
Aira Group s.r.o. | firemní a business propagační focení

Už nějaký ten pátek fotíme, tudíž jsme si řekli, že je na čase dát vám nahlédnout do naší fotografické kuchyňky u pár vybraných projektů. 

Autorkami ukázek jsou naše dvě velice nápadité a šikovné fotografky Jarka a Jindra. Výsledné fotografie jsou použitelné jak pro webové prezentace, tak pro potřeby sociálních sítí, nejčastěji se jedná o Facebook a Instagram.

DataHelp

Začněme u společnosti DataHelp. Ta provádí záchranu dat – jak z počítačů, tak mobilních telefonů a dalších paměťových médií. Vzhledem k datu založení firmy (1998) zde byl problém zastaralých fotografií, neboť neuměly adekvátně vyjádřit záměry a pozitiva firmy.

Jedním z našich cílů bylo zdokumentovat zejména zaměstnance na pracovišti, aby potenciální klienti viděli, že za veškerou prací stojí konkrétní lidé. Nafotili jsme rovněž speciální technickou laboratoř a tamější pracovníky „v akci“.

Fotky jsme použili jednak pro obohacení webového obsahu, jednak byly použity při práci se sociální sítí Facebook. Dále byly využity pro potřeby PR článků a interního blogového obsahu. Za účelem zachování jednotnosti a určité identity jsme se rozhodli využít černobílé fotografie.

Při správě FB DataHelpu jsme zvýšili jsme růst objednávek o 18 % 

Více se dozvíte v naší případové studii.

Níže se podívejte na ukázku naší tvorby!

Datahelp|ukázka tvorby - obohacení webového obsahu firemním focením

DataHelp | ukázka tvorby – focení lidí

DataHelp | ukázka tvorby – focení business

AIRA | firemní focení – obohacení obsahu sociální sítě DataHelp

RH – parkování u letiště s.r.o.

Dalším klientem bylo RH parkování u letiště, které – jak již název vypovídá – nabízí hlídaný parking na letišti Václava Havla v Praze. Klient měl původně na svých stránkách bohužel velmi nepřesvědčivé fotografie soukromých prostorů k parkování.

AIRA | firemní focení - staré fotky parkoviště RH – parkování u letiště s.r.o.

Vzhledem k tomu, že v dnešní době je to zejména obsah, který prodává, vytvořili jsme fotografie reflektující moderní a zabezpečené parkoviště, abychom vymýtili jakékoliv obavy. 

AIRA | firemní focení - RH – parkování u letiště s.r.o.

OA Praha

Rádi bychom zmínili také focení pro našeho významného klienta, Obchodní akademii Praha. Zde jsme se zabývali především focením lidí, konkrétně lektorského týmu, paní ředitelky a rovněž i samotných studentů při výuce. Důvod byl prostý – poskytnou uchazečům o studium co nejreálnější obraz (ne)všedního života v daném institutu. Stejně jako k obohacení webového obsahu, využíváme fotografie i při tvorbě a správě PPC kampaní – tedy placených reklamním sdělení – v Google vyhledávači. Z fotek jsme vytvořili také kreativní video.

Ukázka banneru na PPC pro OA Praha

AIRA | firemní focení - focení lidí u OA Praha

AIRA | firemní focení - focení výuky u OA Praha

Obchodní institut

Obchodní institut spadá pod Obchodní akademii Praha a sídlí na pražském Smíchově. Na českém trhu působí již od roku 1991 a v současné době disponuje širokým portfoliem služeb. Nabízí studium na anglické obchodní škole, pomaturitní a bakalářské studium, přípravné kurzy na VŠ, jazykové a kvalifikační kurzy, kurzy určené pro úřad práce a v neposlední řadě také školení.

A čím jsme se v tomto případě zabývali? Klient se na nás obrátil s prosbou o zdokumentování kurzu Asistent pedagoga umožňujícího získání kvalifikace pro výkon pedagogické činnosti ve třídě, ve které jsou vyučováni žáci se specifickými potřebami. Nafotili jsme zejména průběh tohoto kurzu, aby případní zájemci věděli, co od něj mohou očekávat. 

AIRA | firemní focení - focení kurzu v Obchodním institutu

AIRA | firemní focení - focení kurzu Obchodním institutu v praxi

AIRA | firemní focení - focení kurzu Obchodním institutu v praxi

Originální hospodské brambůrky

Česká firma Originální hospodské brambůrky se zabývá výrobou a prodejem smažených brambůrků, a to již 15 let, během nichž neustále dochází k vylepšování receptury a rozšiřování sortimentu o mnoho nových druhů a příchutí. Pro tohoto klienta zajišťujeme správu Instagramu a Facebooku.

Spolupráce probíhá vesměs tak, že nám klient zašle krabici brambůrek a my sami poté zajišťujeme prostory, modely a modelky a vymýšlíme kompoziční náměty. Někdy se ovšem zabýváme pouze produktovým focením. Za zmínku stojí také tvorba nejrůznějších videí (přesvědčte se např. zde), přičemž některá z nich kombinujeme s grafickými prvky.

AIRA | firemní focení – produktové focení Originální hospodské brambůrky

AIRA | firemní focení – focení lidí pro Originální hospodské brambůrky

AIRA | firemní focení – produktové focení Originální hospodské brambůrky

AIRA | firemní focení – produktové focení Originální hospodské brambůrky

AIRA | firemní focení – produktové focení Originální hospodské brambůrky

AIRA | firemní focení – produktové focení Originální hospodské brambůrky

Animo Bohemia

Společnost Animo Bohemia je specialista na dveře a vstupní portály působící na českém trhu již od roku 1999. Své rozmanité zkušenosti získala mimo jiné díky stovkám realizací pro Sdružení vlastníků jednotek a Bytová družstva. Animo Bohemia figuruje nejen na českém trhu, ale je také dodavatelem oken a dveří do Švýcarska, Německa, Francie a na Slovensko.

Pro klienta jsme nafotili prezentační fotografie pro potřeby referencí. Jak lépe přesvědčit potenciální zákazníky než prostřednictvím skutečných důkazů? Nafotili jsme jak interiér, tak exteriér objektů, a to jednak v původním stavu, jednak ve stavu výsledném.

AIRA | firemní focení – focení objektů Animo Bohemia

AIRA | firemní focení – focení objektů Animo Bohemia

AIRA | firemní focení – focení objektů Animo Bohemia

 

AIRA | firemní focení – focení objektů Animo Bohemia

AIRA | firemní focení – focení objektů Animo Bohemia

Chcete firemní a propagační fotky?

napište nám

Související články: 

Fotografie na webu: Jak s nimi pracovat?

Fotografie na webu
Zjistěte, jaký je význam fotografií pro webové stránky!

Generování obrázků pomocí AI

Generování obrázků skrze AI
Zcela bez nadsázky můžeme říct, že s generováním obrázků prostřednictvím umělé inteligence se v posl

Kreativní exkurz aneb Jak jsme upekli SEO-fotbalový komiks, kterým nyní obšťastňujeme klienty na schůzkách

SEO Fotbal
Když francouzští kohouti na fotbalovém šampionátu pyšně směřovali na vrchol světového panteonu „kopa

Přidat komentář