Spustili jsme novou Ameriku.cz!

Po mnoha měsících příprav jsme spustili redesignovaný portál Amerika.cz, průvodce po USA. A s novým designem přijde i nový obsah!
Antelope Canyon USA

Portál Amerika.cz je unikátní projekt, který v sobě kombinuje obsáhlého průvodce po USA a nejnovější aktuality a zajímavosti z Ameriky. Dlouhou dobu byl ale něco jako spící Růženka – nebyl čas tvořit nový obsah a tak sloužil jen jako zkonzervovaný bedekr.

Několik měsíců práce se vyplatilo

Právě teď ale zakletou princeznu probudil náš tým SEO expertů, designerů a redaktorů! Pouhý polibek nestačil – bylo nutné celý web redesignovat a zatraktivnit, takže záchranné práce trvaly několik měsíců. Nakonec se to ale povedlo a ze spícího království se stal úplně nový portál, který bude pravidelně zásobovat všechny milovníky Ameriky nejnovějšími zajímavostmi, fotkami, videi a informacemi z USA.

A co dál? My se teď vrhneme na přípravu zajímavého obsahu, kvůli kterému se na portál Amerika.cz budou jeho čtenáři rádi vracet. Jestli se vám tenhle nápad zalíbil, můžete jeho vývoj sledovat i na Facebooku Miluju Ameriku!

stavíme a rozvíjíme weby

napište nám

Související články: 

Google, užitečný obsah a umělá inteligence

Google a umělá inteligence
Spoléhat se při tvorbě obsahu pouze na umělou inteligenci by nebylo moudré.

5 vlastností, ktoré musí mať každý kvalitný webdesign

Webdesign
Proč platit profesionálního webdesignéra, když s obrázky si umí pohrát každý?

UX Analýza webu aneb Jak na uživatelsky přívětivý web

Recenze
Chcete-li, aby byl váš web úspěšný, neopomíjejte uživatelskou přívětivost webu.

Přidat komentář