Velký podnikový systém pro všechno? Nejrychleji se netradičním řešením přizpůsobuje Origam

Eva (52): „Pracuji ve firmě, kde během dne musím spustit více než 20 různých aplikací pro správu firemní agendy. Vypadají různě, stejné věci se v některých z nich jmenují jinak. Kdo by se v tom vyznal?“ Řešením takových potíží jsou velké podnikové platformy jako Origam.
Origam: Velký podnikový systém pro všechno?

ERP/CRM systémy tohoto ražení dokáží integrovat téměř vše, co je zapotřebí ve firmě spravovat, ať už jde o sklady, objednávky, faktury, analýzy atd. A nemusí se omezovat jen na zavedená řešení, existuje spousta možností, jak ho co nejvíce přizpůsobit konkrétní společnosti na míru.

ERP – co je to?

Za třemi záhadnými písmeny se ukrývá anglické pojmenování Enterprise Resource Planning, tedy plánování podnikových zdrojů. Jednoduše řečeno, jde o firemní informační systém. Tedy jakési místo, kde lidé z podniku najdou spoustu funkcionalit, které jim usnadní práci a komunikaci s kolegy.

Velikost takových systémů někdy trochu škodí, některé jejich součásti mohou být zkostnatělé a ne úplně vhodné pro danou společnost. To se netýká Origamu. Díky tomuto velmi flexibilnímu systému se změny provádějí rychleji, technická podpora je snadnější.

A nejen to. Z jednoho rozhraní se uživatel dostane na spoustu věcí, například k mapám a vizualizaci geografických dat. Origam má také snazší import dat do jiných systémů. Dokáže sám vytvořit technickou dokumentaci na základě modelu systému uloženém v databázi. A co když přijede delegace konstruktérů z Ulánbátaru? I s tím si Origam poradí. Vyfiltruje zaměstnance, kteří ovládají technickou mongolštinu, a o hosty bude postaráno.

orrigam.png

skills v Origamu
Funkce Skills.

Co je Origam

Origam je český produkt vývojářů z Prahy Naši programátoři si ho zamilovali, a tak ho nyní pro velká komplexní systémová řešení doporučují. Jsou také schopni zajistit jeho správu a úpravu na míru konkrétním požadavkům, všechny potřebné znalosti a triky mají ze série školení přímo od autorů systému.

Jednu z největších výhod této platformy představuje rychlejší vývoj. Klient vznese požadavek a přibližně během jednoho lze připravit a představit funkční prototyp, který se poté jen rozšíří.

Možnost rapidního vývoje je hodně důležitá, ale nezapomínejme ani na něco, co se někdy u podobných systémů podceňuje – přívětivé uživatelské rozhraní. Design Origamu je příjemný pro oko a systém se snadno ovládá.

 

Další přednosti Origamu:

  • Uložení dat
  • Snadné reportování – např. do formátu PDF
  • Bezpečnost

V Aira GROUP se systémem Origam pracujeme od roku 2015. Doslova nás nadchnul. Začali jsme s ním u sebe, ovšem záhy nás okouzlily jeho možnosti. Dnes ho nasazujeme i jiným společnostem a  pomáháme jim s bezproblémovým chodem Origamu.

Nikon a další těžké váhy pracují s Origamem

Že byste neradi vstupovali do neznámých vod? Právě to v tomto případě nehrozí. Naopak, vedle nás systém využívají i hodně velké firmy působící na českém trhu jako fotografický gigant Nikon nebo koncern Thomas Cook vlastnící například stejnojmenné aerolinky – v České republice ho zastupuje CK Neckermann. Pokud nepatříte k vegetariánům, pravděpodobně jste v supermarketech narazili na výrobky uzenářského holdingu  LE & CO. I tam, stejně jako v největším cukrovarnickém koncernu v České republice Tereos TTD, si pochvalují možnosti Origamu.

 

vylepšete svůj outsourcing it

napište nám

Související články: 

Jak vybrat firmu na správu IT?

Správa IT
Brzdí efektivitu vaší firmy nefunkční IT procesy? Chcete mít IT pod kontrolou?

Správa IT: Co to vlastně je?

Správa IT
Klasická situace: nakoupíte deset kilo masa a pak zjistíte, že polovina hostů jsou vegetariáni.

O serverech víme vše. Jaké open source nástroje na správu serverů používáme?

Správa serverů
Mít dokonalý přehled o všech běžících serverech je jedna z klíčových oblastí při jejich správě.

Přidat komentář