Aira vánoční večírek 2023

Byl pozdní večer – Štědrý den – zimní měsíc – dárků čas.
Aira vánoční večírek 2023

Tak nějak by mohla začínat báseň, která by opěvovala vánoční atmosféru u nás v Aiře. Sešli jsme se devět dní před Vánocemi, přesně 15. prosince 2023, abychom si společně užili každoroční velkolepý vánoční večírek. Bohužel někteří z nás museli na poslední chvíli svou účast zrušit kvůli nemoci, ale i tak jsme se velmi dobře bavili.

Vánoční atmosféru v podkroví budovy Aira GROUP ve Vratislavově ulici podtrhoval decentně ozdobený vánoční stromeček a pestrobarevná LED světýlka, jejichž instalaci měly na starosti Pája a Majda.

Po slavnostním přípitku započala volná zábava. Již zmiňované holčičí duo se také postaralo, aby byly uspokojeny chuťové buňky všech přítomných mlsných jazýčků. Nechybělo dobré pití a jídlo... přesněji hodně jídla. Hvězdou rautu byly kuřecí řízky doplněné o klasický bramborový salát. Óda na plná bříška byla podpořena variací chlebíčků (o oblíbené příchutě se dokonce strhnul utajený boj) a výběrem čerstvé zeleniny i ovoce. Ze slaných pochutin nesmíme opomenout lahodné brambůrky a jako sladká tečka se podávalo domácí cukroví z místní pekárny.

Když večer pokročil, nastal čas na rozdávání dárečků. Firemní Ježíšek si pro nás připravil mnoho milých pozorností. Vrcholem vánočního večírku byla očekávaná společenská událost. Populární bodovaný kvíz o lidech a životě v Aiře letos vytvořil Kuba společně s Pepou. Všichni se náramně nasmáli a zase se dozvěděli i něco nového o jednotlivých členech firmy. Vítěz Adam si odnesl putovní sošku sovičky, kterou mu se zármutkem předával Sváťa, tedy vítěz předchozího roku doufajíc, že vítězství obhájí i v letošním roce.

  • Chcete jednotlivé členy týmu poznat líp? Přejděte do sekce Aira lidé!

Suma sumárum, rok 2023 se vydařil a stejně tak i vánoční Aira večírek. Přesvědčte se sami. Povedené fotografie má na svědomí Lucka, nová členka našeho Aira týmu.

 

 

 

chcete být součástí našeho týmu?

napište nám

Související články: 

Aira voda 2019, to byl Hrabal, minigolf, menhir a hlavně MY …

Západ slunce u řeky Labe v Kersku - Aira voda 2019
Airáci už viděli světa kus, ale když zjistili, že „za rohem“ je na dosah polabská osada Kersko, byla

Aira vánoční večírek 2019

Aira lidé a vánoční večírek 2019
Pořádat večírek v pátek třináctého? Když máte dobrou partu lidí, tak jde cokoliv…

Aira snídaně v režii markeťáckého týmu

Naše historicky #1 firemní snídaně. Byla úžasná.

Přidat komentář