Blog uživatele Sandra Mikolášová

Jak zvýšit návštěvnost webu?

Rostoucí návštěvnost webu
Otázku návštěvnosti je potřeba řešit hned na začátku tvorby každého webu. Bez ní horko těžko dosáhnete svých cílů. Poradíme vám, jak ji co nejefektivněji zvýšit!

SEO audit webu

SEO audit webu
SEO audit je jedním ze základních kamenů úspěšného webu. Co přesně to SEO audit je, k čemu je dobrý a jaké faktory při jeho realizaci vzít v potaz?

SEO v roce 2023: Na co se připravit a čemu se vyhnout?

SEO v roce 2023
Chcete, aby byl váš web neustále vidět? Věnujte velkou pozornost problematice SEO. S jakými SEO trendy se setkáte v roce 2023?

Kdy začít řešit marketing?

Kdy začít řešit marketing
Bez marketingu se v současné době, kdy čelíme převisu nabídky nad poptávkou, žádná firma neobejde. Pokud chcete být se svým podnikáním úspěšní, rozhodně byste jej neměli opomíjet. V následujících řádcích si proto povíme, kdy a jak začít marketing řešit.

ASO: Obdoba SEO ve světě mobilních aplikací

ASO - optimalizace pro obchod s mobilními aplikacemi
Trh s mobilními aplikacemi se v posledních letech rozrůstá mílovými kroky. Chcete-li být vidět a předčit své konkurenty, pak je potřeba danou mobilní aplikaci optimalizovat. K tomu slouží disciplína zvaná ASO. Co to ASO je a k čemu slouží, si povíme v následujících řádcích.

Black Friday v Česku: Návštěvnost e-shopů překonala loňský rekord

Black Friday e-shopy
Stejně jako každý rok, i v tom letošním se konal populární svátek slev - Black Friday. Jak na něj reagovali online zákazníci v Česku? To se dozvíte v našem článku níže.

Pandemická expanze e-shopů v Česku pokračuje

Expanze e-shopů v ČR
Česko je v rámci Evropy považováno za e-shopovou velmoc. Jak se dařilo internetovým obchodům ve 3. čtvrtletí roku 2021? To se dozvíte v našem článku, tak vzhůru na něj!

10 osvědčených tipů, jak na efektivní time management

Time management - tipy
Nestíháte termíny a na konci každého dne máte pocit, že snad ani neproběhl? Pak je načase naučit se efektivnímu time managementu. Poradíme vám, jak na to!

TOP 10 APLIKACÍ VYVINUTÝCH PROSTŘEDNICTVÍM FRAMEWORKU ANGULAR

Angular framework - aplikace
Angular je javascriptový frontend framework používaný k vývoji webových aplikací, a to včetně těch větších a komplexnějších. V následujícím článku si představíme 10 aplikací, k jejichž vývoji bylo použito právě toto řešení. Tak čtěte dále!

Co je u nás v Aiře nového?

Novinky v Aiře
Ani současná společenská situace nám nezabrání realizovat nové a zajímavé projekty, neboť je třeba neustálý rozvoj - jak náš vlastní, tak ten pro klienty. Podívejte se, na čem právě pracujeme!

Stránky

Subscribe to RSS - Blog uživatele Sandra Mikolášová